Nr |
Autor |
Tytuł |
1021 |
Czerny Zofia inż. |
Książka kucharska |
1798 |
Dębski Henryk |
Współczesna kuchnia polska |
2094 |
Grzebyk Magda |
Cudne manowce. Wszystko co w Polsce najlepsze. |
2050 |
Gumowska Irena |
Kuchnia pod chmurką |
1484 |
Kalicińska Małgorzta |
Życie ma smak |
1070 |
|
Kuchnia polska według Karola Okrasy |
364 |
Lemnis Maria |
W staropolskiej kuchni i przy polskim stole |
334 |
Michałowska Mira |
Przez kuchnię i od frontu |
1047 |
Miętkiewicz Zofia |
Nowoczesna kuchnia polska |
2052 |
Poszepczyński Władysław |
Domowe przetwory z mięsa |
1056 |
Snaglewska Barbara |
Potrawy staropolskie i regionalne |
138 |
Szczepanska Anna mgr inż. |
Kuchnia i zdrowie |
s 297 |
Wrońska Anna red. |
Nowa kuchnia polska. Spotkania z przyprawami. |
1437 |
Zawistowska Zofia |
Książka kucharska |